Mätt o belåten.


Idag så bjöd sonen på en jättegod rätt,där köttet var något jag aldrig smakat tidigare.Googlade.Picanha är en smakrik köttbit, oftast nötkött, med ursprung i Brasilien.Det blev en potatisgratäng,smör och vinstekt sparris och beasås..I glaset,vinet jag hade med mig för att testa,en Rioja,funkade hur bra som helst,smakar Teneriffa tyckte sonen..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Mätt o belåten.”

 1. Vi grillade picanha en del på Osdal, det är mört och fint. Så gott med sparris, nu ångrar jag att jag inte köpte det igår, jag stod och höll i den, men la tillbaka. DUMT! Kan tro att vinet smakade perfekt till detta.
  Du får anmäla sonen till mästerkocken 😉
  Ha det fint,
  Kram

 2. Låter himla gott. Själv köpte jag mej en liten s.k. strip steak
  och stekte dem. Varmt som tusan hela da`n. Nu, en halvtimme
  före midnatt är det 26. I morr`n blir ända hetare. Stannar inne
  med AC på. Ciao!

  1. Ja det smakade alldeles utmärkt..Här i Uppsala är det gråväder regnar lite lätt,så det blir nog en innedag även för mig idag..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: