Mat & Musik 18/8


Börjar med dagens mat,det blev kraschad potatis med ost och tacosåsfylld kassler,lite smör/soyastekta champinjoner fick vara med också,tacosåsen gav inte den kick jag hade trott,den gick att förnimma,kanske för att jag visste den fanns där..Blev ett glas rött å,det är ju ”Lilllördag”Jag var nog ganska nöjd ändå..

Sedan var det dagens musikinslag,jag har ju fastnat för den blinde Marvin Agne från Filipinerna,en fantastisk musiker trots sitt handikapp..Här kommer han med en instrumentalversion av Abba´s I Do I Do,kan inte annat än imponeras..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: