Blev mätt idag å..


Utan att ha klart för mig vad det skulle bli på tallriken idag,jag tog fram lite köttfärs ur frysen i morse,innan jag körde till Eskön.När jag kom hem så kollade jag i skåpet,där hade jag en bit Fetaost,oki den får vara med,tänkte pannbiff,men det blev köttfärsrullar med fetaost brynte på dom i stekpannan runt om,sedan fick dom gå i ugnen 180* i ca 15 min.På tallriken sedan.Kokt potatis gräddsås och tomat,blev riktigt bra.I glaset hade jag en röd från Cicilien som inte var dum den heller..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Blev mätt idag å..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: