Blev ju riktigt Gott idag å.


När jag kollade i skåpet i morse så fanns inte så mycket att laga till något av.En liten påse med makaroner,ett par tjocka grillkorvar(frukostkorvar) creme fraice,några ägg.Lite grönsaker hade jag också isbergs och tomater.Senare på förmiddagen så handlade jag så nu finns det lite mer i skåpet..Hur som helst.Jag kokade makaronerna,skar korven i slantar..Har skrivit ner hur jag gjorde.Jag hade lite isberg och tomat på tallriken,provade även med lingonsylt,blev gott. Räckte till en matlåda så jag får goäta en gång till.

2

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Blev ju riktigt Gott idag å.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: