Undrar varför det blev så?


Min tanke var ju innan julen att jag skulle bidra till julbordet med lite alkoholfri snaps..Jag var ju ansvarig för den obligtoriska laxen i olika form, gravad, pepparrökt och lite hovmästarsås.Hade ju tänkt överraska med lite snaps utan sprit,,,men vad tror ni skedde,,jo inte hade jag fått med mig dessa snapsar,dom står fortfarande hemma i mitt kylskåp,så jag fick stå med lång näsa på julafton. Men vi som tyckte om en liten rackare till julmaten vi fick en liten goding i glaset.En Hallands Fläder gör ju inte ont när den passerar genom strupen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Undrar varför det blev så?”

 1. Ja du, ibland har man minne som en guldfisk, som de brukar sägas, men ett bra trix är att ställa saker vid ytterdörren direkt, om de ska åka med någon annan stans, eller ha en lista som man fyller på i takt med att man kommer på vad som ska tas med. Det är förstås inte säkert att det kommer med ändå, men det är större chans.
  Fläder är gott, men hos mej är det nog OP som är favoriten, någon lax blev det inte hos mej, det fanns 8 sorters sill och jansson i fiskväg så laxen ligger fortfarande inplastad i kylen.
  Run Rudolf run tror jag nog inte jag hört förrän häromdagen då Tommy (f.d köksmästaren) la ut den på FB med Dave Edmunds, sen tyckte jag det var roligt att lille Samuel la ut den i sin musikkalender.
  Ha en fin start på veckan,
  kram

 2. Det lät gott det där med laxen i olika varianter. Synd att du glömde det alkoholfria drickat hemma. Men det löste sig för er i allafall 😀
  Jag firade tillsammans med min dotter, i hennes nya lägenhet. Vi hade bara en sorts lax, gravad lax 😀 men oj så fort mätt man blir på julmat. Vi åt i två dagar. Sedan juldagskvällen då jag åkte hem packade dottern ned julmaten som var kvar till mig. Hon var trött på den sa hon 😀
  God fortsättning. Nu väntar vi på Nyår 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: