Blev gott på tallriken idag..


Jag tog fram en marinerad Fläskytterfilé ur frysen i morse,när den tinat skar jag 1,5 cm tjocka skivor som jag stekte på medelvärme,i 1,5 min,vände 1,5 min vände detta upprepade jag 4 ggr.Därefter fick köttet gå i ugnen i ca 45 min på 125 grader.Körde lite pommes i airfryern,blev lite Bea och grönt på tallriken.

Smakade riktigt bra,,i glaset hade jag en röd från Italien,som smakade utmärkt.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Blev gott på tallriken idag..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: