Inte många timmar kvar…


Sedan är julen över för detta året,,julafton firades med familjen i Sunnersta,juldagen blev en slappardag hos sonen på Gustaf Kjellgrens väg i Uppsala..Annandagen en lugn förmiddag,sedan en lite slaskig resa hem till Skutskär mitt på dan..Hemma sedan blev det en lugn o fin eftermiddag mestadels framför datorn..Sedemera så sa magen till,”hörru bliré nåt idag”. Kollade i skåpet,där fanns: inlagd sill,,skärgårdssill,,senapssill,,pepparlax,och lite småpären..Oki det får det bli,,i glasen denna gång en stor och två små..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Inte många timmar kvar…”

 1. Mitt lille-glas är nog större, så det blev nog två om jag hade samma storlek som du.
  Är det inte dags att Skellefteå får stryk idag? Sist vann de väl på övertid har jag för mej. Brynäs borde ta Oskarshamn, men allt är oförutsägbart.
  Kram

 2. Jaha, tur du klarade isgatan till bilen, det är väl gångbanor som är mest förädisk.
  När man lägger kött i marinad brukar det alltid bli bra, jag är så dålig på det, för jag kommer oftast på det alldeles för sent.
  En stor samt två små, ja det kan behövas fläder är gott, men jag hade en dansk julesnaps kvar sen tidigare år, så god, men nöjde mej med en.
  Här är det 4 grader varmt och regnväder, jag ska ta på mej och gå bort till Stefan, där är det hockeykväll.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: