Veckans melodi..2


Där björkarna susa är en visa om sommar och om kärlek. Den är skriven av Viktor Sund och tonsatt av Oskar Merikanto 1916.Nu med Curt Haagers  ett svenskt dansband, aktivt 1966-2006. Bandet har haft 19 låtar på Svensktoppen.Den 31 december 2006 spelade Curt Haagers sin sista dans.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Veckans melodi..2”

  1. Inte kul med slask, varken att köra eller gå i.
    Jag tror jag hörde den med Jussi Björling första gången, det var när jag var barn så jag är inte helt säker på att det var han, men googlade och såg att det kunde varit han, eller fanns det någon som hette Erling någonting? Sen känner jag till Torleifs version då jag hade en kasskompis (som hette Marianne) som var galen i de.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: