Länge sedan sist..


Ja det var inte igår som jag käkade blodpudding,så nog var det väl på tiden nu.Det var extrapris på Coop så jag köpte ett par stycken..När jag öppnade förpackningen så läste jag,Sockerfri,,hade aldrig sett eller hört tidigare att det fanns deb varianten..Jag stekte den även lite bacon,åt den sedan med lite rårivna morötter och lingonsylt.Hade nästan glömt så gott det kunde smaka.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Länge sedan sist..”

  1. Blodpudding är gott men jag äter det inte heller ofta, Stefan köpte när vi var i Kalmar så det blir väl nån dag framöver kan jag tänka.
    Så då har du också ett fint minne från Valbo Köpcentrum, någon järnaffär minns jag inte.
    Jag bodde på Öhn vid Mackmyra bruk då de öppnade, flyttade till Gävle nåt år senare men pappa bodde kvar.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: