Mat för 10 år sedan..


Detta dök upp i Fb flödet idag..Publiserat 15/1 2012

Nu jäklar,Gubbar och Gummor,,(kanske mest gummor),,nu ska ni få höra hur det gick till när farfarn blev lyrisk..Jag hade en bit fläskytterfilé som jag skar upp till en lite tunnare platt bit,,saltade och pepprade,lade på 4 skivor rökt skinka och fetaost som jag skurit i stavar.Därefter rullade jag ihop köttet,som jag lade i en form..Jag rörde sen ihop 2,5 dl matlagningsgrädde och 3 dl chilisås och en dryg tsk sambal oelek,slog sen såsen över köttet som gick in i ugnen 175* i en dryg timme. Rackarns så gott det blev.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Mat för 10 år sedan..”

  1. Skink&fetarullader, det var säkert inte svårt att få ner!
    Jag ber så mycket om ursäkt för solen, det var ju lite taskigt eftersom jag stannade inne efter min promenad.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: