Blev ju riktigt gott Ju..


Första Maj..Är den dagen lika betydelsefull nu,jämfört med hur den var förr….En sak är ju säker man behövde äta då,liksom vi behöver idag..Jag hade tagit fram potatis och lite innerfilé av kyckling..Så potatisen snittade jag till Hasselback modell,filéerna marinerade jag med lite olja,soya,salt.svartpeppar och Bbq sås..Skivade en champinjon som jag fräste på medan potatisen och kycklingen gick i ugnen (ca 40 min).Jag dukade upp framför bildskärmen,där jag inte ville missa ”Den Stora Älgvandringen” kanske första Älgen simmar över Ångermanälven .På tallriken blev det lite Romansallad, Minitomat och Bea. I glaset blev det en röd Fransos ”An 806 Corbiéres 2019”.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Blev ju riktigt gott Ju..”

  1. Allt är öppet första Maj och det är inte som förr, arbetarnas dag. Här har jag inte hört om någon som går i tåg eller ens bryr sej om mer än att det är röd dag och extra betalt.
    God mat som vanligt, hur var vinet? Jag behöver ju ha lite nytt i hyllan.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: