Naturrutan 1/5..1.


Gjorde ett svep för att kolla om det skett någon förändring hos fåglarna jag följer..Hos Berguven och Fiskgjusen var det lugnt och tryggt..Men hos den Svarta Storken där hade det hänt saker,,där under natten har det kommit ett nytt ägg.Det verkar som om Karl bryr sig mera om äggen än vad Kaia gör.Han är den som jag mest sett sköta om äggen..

Kikade in till Havsörnarna,,har nu läst att paret har namn,,Milda och Voldis. Milda var ensam i boet med de två ungarna,där var en av dem hungrigare än den andre,såg inget ätbart i boet,kanske Voldis är ute och fiskar..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Naturrutan 1/5..1.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: