Vad blev det för mat.


Det blev Kyckligfilé i ugnen,,ni får skylla er själva om ni inte provar denna rätt..ett av mina bästa,snodda recept..Hur gjorde jag nu då?? Jo smöra en form,,lägg i filén/filéerna,,blanda sen ihop 1/2 dl Soya 1 tsk Sambal Oelek (den är stark som f-n) 2 dl Creme Fraice och ca 3 dl grädde,,blanda ordentligt,,slå sen detta över filéerna och sätt in i ugnen 175*   i 1,5  till 2 timmar,,servera sen med valfria tillbehör,men ris passar alldeles utmärkt…skall detvara lite festligare så severa det Italienska goda vinet Manifesto till.Smaklig måltid.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

7 reaktioner till “Vad blev det för mat.”

  1. Mums vad gott. Här hade tänkt fläsk o löksås, men gubben stack på en gång med en kompis o skulle hjälpa ta upp bryggorna. Kram

  2. Har ett recept nåt liknande det du gjort. Tack för påminnelsen. Har tagit upp kycklingfiléer ur frysen och satt faktiskt och fundera på vad jag skulle göra med dom. Var inne på kyckliggryta men nu blir det ditt tips i stället 🙂

  3. Har du inte haft den rätten förr??? Ja det var det vi (Claudia & Jag )visste att du inte kunde låta bli att åka ut och späcka med bilen.. 😉 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s