Vad blev det för mat.


Idag blev det favorit i repris,,Åsas goda fläskfilé i ugn..tillsammans med matvete och lite grönt och rött..

——————————————-

Sedan upptäckte jag att ett av mina minneskort till en av kamerorna,inte ville vara med längre,,som tur är så lägger jag över bilderna med jämna mellanrum till en av mina externa hårddiskar,,

 Jag kollade på Tradera och där fann jag dessa,,2 pac Kingston 4 Gb.Båda för 119:- + frakt 16:-,,tycker jag var ett bra pris,,slog till direkt..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

18 reaktioner till “Vad blev det för mat.”

 1. Ser gott ut, får Spaghetti med Heinz ketchup idag!
  I morgon blir det hemmagjord Kebab tror jag!
  😮
  Förhandsprogrammeringen i min blogg har nog flippat ut,
  det inlägget om Bullarna skulle komma först imorgon!
  😦

 2. Oj, hade ingen aning om att de bara kan lägga av…jag kör med flera stycken, ett par på 8 GB och ett på 16 GB, vill ha gott om minneskort ifall jag filmar, vilket händer ibland. Kramiz

 3. Jag är registrerad nen har inte sett något. Har gjort det för mamman till den töjan jag gjort nu skulle få billigare frakt. Kram

 4. Det var billigt för korten. Här blev det köttfärslimpa o potatis med små morötter. Skulle aldrig köpa så små, men gubben hade fått dom av en arb.kompis. Dom var ekologiskt odlade. Kram

 5. Ja det ser gott ut. Ja han var med på noterna annars hade jag aldrig publicerat det inlägget 🙂 Hoppas att du får en fin kväll, själv skall jag iväg med mina barn på lite äventyr. Tack för kommentaren om koftan. Jag blev riktigt nöjd med den. Kram

 6. God mat och du gjorde rätt som slog till direkt. Jag har gjort massa bra klipp på tradera nu senaste. Nästan kammat hem resten av serien med Harry Potter som Alex inte har dvs, del 3-7. Har 1 bok kvar jag väntar på att se om jag kammar hem. Lite roligt på tradera ibland för ibland tror jag inte folk tänker utan bara budar, som det blivit en sport för dom då dom ibland budar mer än vad nytt kostar. Det har jag sett nu under budgivningarna på Harry Potter. En ny bok på cdon kostar t ex 189+ frakt 29:- och nån hade budat på en begagnad (ok oftast bara läst en gång så nästan som ny) 212:- + frakt 60:-. Dålig affär enligt mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s