Tisdag i Ayia Napa.


Efter lite åska blixt o dunder tidigt i morse,kom lite regn å..Sen klarnade det upp ochblev riktigt skapligt väder inte lika varmt som tidigare dagar..Hälsade p goda vännerna Lars och Sonja i deras lägenhet på byn,blev lite surr och fika.

Därefter blev det lunchtime,och en stund vid poolen,är ganska lugnt där nu,ungdomarna ett gäng har åkt hem,nästa gäng kommer på fredag,då blir det väl drag igen..20180508_140220

Dom fossingarna tycker jag mig känna igen..Senare på Em körde jag till Lid´l i Paralimni för att köpa en ouzo och Halloumiost,bra priser där..På tillbakavägen stannade jag till i Kokkines,hos Nicos och Jessica,blev en fika o lite surr,inte så lite heller..Jag fick ett riktigt gott välkomnande av lilla Leila 9 år.En liten vovve med karaktär,vill jag lova.32085066_10216302811993063_8583094985430138880_n

Sedan Blev det matdags,bror Inge fick äran att välja idag,Eva var inte sugen så det blev bara vi två..Hit hade inge varit tidigare och lunchat,Pasaggio,vi tog en Stifado,väldigt olik det vi ätit förut men rackarns gott,en riktig höjdare.Han som serverade kände jag igen sen tidigaremen kunde inte placera honom varifrån,så jag frågade vars han hade jobbat tidigare,,7 år på Wild West,då ramlade femöringen ned,det var därifrån jag kände igen honom.20180508_183405

Han bjöd på en Irish Coffey,,och det blev ingen brandy till notan,,jag körde ju!!!!        Kolla glasen,så lika men ändå olika,mitt till vänster.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Tisdag i Ayia Napa.”

  1. Kan vara skönt med en urladdning ibland!
    Varför serveras pommes till allt? Även när det är ris till, jag var i ilalien för ett antal år sedan det var lika där…pommes varenda dag oavsett vad som mer låg på tallriken.
    Min väninna som inte åt kött, fick ett par tjocka ostskivor när vi fick den obligatoriska köttben och tror du inte hon fick pommes till det? :p
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s