Tisdag kväll i Ayia Napa.


Cypern i mitt hjärta,Vem hade kunnat ana att min första resa till Cypern 1990 skulle leda till vad som kom att bli,till nu en 28 årig ömsesidig kärlek och vänskap till både människor och landet.Den allra första personen som blev en god vän redan då 1990,hälsade jag på igår i grannstaden Xylophago,,samma glädje varje gång vi ses trot att det bara sker en gång per år..P1100541P1100542

När jag nu sitter på balkongen så vandrar tankarna snabbt,både långt tillbaka och även händelser närmare i tiden.I tanken finns inte månader och år,där finns bara fina glada minnen,,Ett Cypriotiskt bröllopp 1991 en fantastisk upplevelse först i kyrkan och sen den efterföljande festen..Barndop kan ha varit 1997 lite osäker,men det var i kyrkan i Ayia Napa,,Förlovningsfesten för Maria och Marios,,tankarna svindlar,så många fina minnen,som när vi efter 15 års Cypernresande fick ta emot stadens plakett för 15 år´s besök i byn av borgmästarinnan i stadshuset..Jag har fortfarande kontakt med Barbara som då var borgmästarinna..Ibland kommer det för mig,,Varför har jag det så bra,,varför har jag så många goda vänner,något bra svar har jag inte,men jag behöver inte ha svar,,jag mår så förbaskat bra ändå att det är som det är,det måste vara kärlek ”Banne Mig”…Det tar jag en Ouzo Vitamina på..P1100549

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Tisdag kväll i Ayia Napa.”

 1. Håller med Yvonne, en bra vän får många vänner!
  mina tankar om dej;
  du är lättsam, omtänksam, lite lagom sprallig och social!

  Visst är det fint att kika in i minnesbanken, det ger mycket glädje och när man inte kan minnas längre då blir livet nog fattigt.

  Ha en toppendag,
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s