Fredagen blev speciell..


Hade ett mess i min telefon igår,att jag var väntad till Stadshuset i Ayia Napa kl 11 idag..Jag infann mig där straxt före,,mötte en kvinna som frågade om jag var Herbert,ja svarade jag,jag kände igen hennes utseende sedan flera år,,så jag frågade om jag inte kände henne som fotograf,kanske för 10 år sedan,,Naturligtvis,svarade hon..Hon var straxt tillbaka med en kamera och en till kvinna kom.Precenterade sig som Maria,hälsade mig välkommen och överräckte en plakett.DSC_5309 

Jag fick även en fin medalj att stila med på bröstet.

http://www.ayianapa.org.cy/articles.php?id=1018

DSC_5306

Anna Giovani nedan som jag kände igen sen många år tidigare var den som tog bilderna och mailade dom till mig,hon såg till att det blev ordnat med bilder på Ayia Napas webbsite och ayia Napas Fb sida…Puh säger jag nu,i sanning en kul händelserik dag.P1100599

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

7 reaktioner till “Fredagen blev speciell..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s