Fredagkväll i Ayia Napa.


Innan jag körde ut för att hämta bror med fru,för att käka..Så stannade till hos Sundsvallsgubarna för att höra hur dom haft det,dom var nöjda med tillvaron.Det blev prat igen om Stifado rätten som jag tycker så mycket om,,denna gång skrev vi ner restaurangen ”Olive Tree”,när jag senare på kvällen körde förbi så såg jag att dom satt där och åt,,ska bli kul att höra i morgon vad dom tyckte.20180510_125457

För våran del,var det min bror som skulle bestmma var vi skulle äta i kväll,,det blev ”Wild West”..För min del blev det en American barbercue collorado med pepparsås,det var mycket mat på brickan och jäklar vilket drag det var i såsen,en stor kall Keo den kylde ner gommen efter varje tugga,,men rackarns gott var det..Mat1

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Fredagkväll i Ayia Napa.”

 1. Mina första tankar var i Ruths banor när det kom till klädseln, eller snarare icke-klädseln. Men sen såg jag din förklaring, och vid poolrestauranger eller ställen som ligger direkt på stranden kan det gå för sig.

  Hoppas dom gillade ditt tips! 🙂

 2. Usch och fy!
  Inget under att alla andra bord är tomma!
  ”Ingen skjorta; inga skor; ingen service”
  Jag avskyr det, när män sitter till bords utan skjortor.
  Hoppas det inte är dina bekanta. Svenskar?

  1. Oups,tänkte inte på det,,gubbarna sitter alldeles intill poolen på hotellet,därav den lätta klädseln..Dom var välklädda när jag sedan såg dom på byn..

  1. Jag är säker på att HjoHjo aldrig skulle tillåta dej
   att vara halvnaken vid bordet. Eller – skulle han? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s