Balkonghäng mot kvällningen.


Jag sitter på min balkong och njuter av den ljumma majkvällen,ur högtalaren strömmar skön countrymusik,mår riktigt gott,känner mig lite priligerad,inte alla som kan ha så bra.P1100736

 

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Balkonghäng mot kvällningen.”

  1. Balkonghäng är aldrig fel då det inte är för varmt eller kallt. Hos mig är det just nu otänkbart med balkonghäng. Alldeles för varmt i söderläge. Skulle vilka ha en balkong till….. i vänsterläge.
    Tänk om bostadsrättsföreningen skulle kunna låta mig få bygga en balkong där.

  2. Dessa kvällar när det börjar skymma och mörkret kommer är fantastiska, jag satt ju också ute och väntade in natten häromkvällen, och hade precis samma tankar som du…Att man är privilegierad (och jag la till i tankarna att jag måste börja se det bättre)
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s