Goäta på balkongen..


Säger bara Puh,snacka om varmt,just nu +34,3 på balkongen,som tur är så ligger halva balkongen i skugga..Idag gjorde jag grillspett,med Lid´ls 82% frukostkorv,picknicbog och halloumiost,penslade spetten med grillolja chilikryddad.Lite pommes i ugnen,spetten på grillen,även ett par sparrisskälkar fick ga med..Rörde ihop min kalla sås som jag brukar fixa till grillat,på tallriken även lite isbergs,,tomat och gurka..Och eftersom det idag är 3:edag pingst så blev det ett litet glas rött som måltidsdryck..Inte så pjåkit vill jag påstå.5.22

One Comment on “Goäta på balkongen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s