Dagens lunch.


Idag blev det en lunch med mångårig tradition,blev inspirerad av min systerdotter som hade rätten till lunch häromdagen..Jag använde ett gammalt recept.. Hur gör man då en riktigt god kolbulle? Jo, man tar: 100 gram rökt och tärnat fläsk–3 deciliter vatten –Ungefär 2 deciliter vetemjöl –En tesked salt.. Blir 2 st med min mindre stekpanna. Bryn lite av fläsket i stekpanna. Häll därefter smet i pannan på det stekta fläsket. Kolbullen skall bli ungefär dubbelt så tjock som en pannkaka. Stek båda sidorna.

Jag åt med lingonsylt och en fröknäckemacka med ost.Riktigt gott

Bjuder även på en god Countrylåt från 1989,hon som sjunger är Myrna Lorraine Petrunka ,hon uppträdde som Myrna Lorrie. Född 6 augusti 1940,hon är en kanadensisk sångare / låtskrivare / musiker. Som snart ska fylla 79 år. Hon är känd som ”den första damen i kanadensisk countrymusik”. Det är bra driv i låten.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Dagens lunch.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s