Matsmart,är nog jag.


Det är något som jag tror att jag är,slänger sällan något som är ätbart,kan hända att jag kastar något grönt som blivit förstört,men det sker inte ofta.Jag har även börjat handla en del varor från ”Matsmart”

Poster. 7310520007902 Fröknäckebröd Kummin, Anis & Fänkål 190g 15 pkt 7300400116060 Knäckebröd ”Råg-Rut Grov” 235g 14 pkt 7300400126021 Julknäcke 300g 10 pkt…Tot 39 pkt. Detta är mitt senaste köp.

https://www.matsmart.se/

Det är ju bättre att varorna hamnar i mitt skåp, än på tippen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Matsmart,är nog jag.”

  1. Här slänger vi inte heller mycket mat. Det som blir över när vi lagat (eller ätit ute) åker in i frysen så man kan njuta av det nån annan gång. Men precis som du så slängs det ibland en eller annan vissen sallad. Går inte så bra att frysa sån, det har vi testat (av misstag 😉 ).

  2. Det är ett bra sätt att vara miljösmart, jag har inte hittat något här som passar mej, men det var jättelänge sedan jag kikade in där.
    Vi slänger alldeles för mycket mat, du kan inte ana…ett ägg i ett 30-pack är trasigt och hela kartan åker, en liten flik på förpackningen är öppen och samma sak…ut i kontainern. Hemskt!

    önskar dej en fin lördag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s