Blev en tur till Eskön idag.


Det blev en fika hos syster yster idag på Fm,dottern Helena och Vincent kom också dit,Vincent är en liten pratglad 4 åring.Dom var en tur till Åland för ett tag sedan.Jag frågade om dom åkte med en liten båt,nä sa han den var stor,den hette Viking Line,oki sa jag var det många människor på båten?.Vincent svarade fler än 100 var det.Sen blev det bilprat,jag sa att min bil ser ut som en groda,framifrån,då sa han jag ska kolla,sprang bort och kollade på bilen.Sen kom han tillbaka och sa,när jag blir stor ska jag köpa en Audi.Varifrån han fått den tanken är det ingen som vet.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Blev en tur till Eskön idag.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: