Dagens lunch.


Fick en idé i morse,jag har aldrig gjort en hemmapizza,men när jag handlade i morse så såg jag att det fanns färdiga pizzakit.Den innehöll en degplatta och lite tomatsås,oki en sådan hamnade i kassen..När jag kom hem så funderade jag ,vad ska nu detta bli.Kollade i skåpet jag hade Ost&Baconkorv,kokt skivad Skinka,Salami och Mozarellaost..

Jag rullade ut degen bredde på tomatsåsen,delade sedan degen i 3 bitar,lade en skinkskiva,2 salamiskivor och en ost/baconkorv på varje bit rullade sedan ihop bitarna.Delade rullarna mitt itu,ställde dom i en form,toppade med lite mozarellaost in ugnen 200* i ca 20 min.

Blev faktiskt godare än jag hade föreställt mig,kan bli fler gånger. Det blev 6 st stubbar som på bilden här nedan.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Dagens lunch.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: