Varm om hjärtat,blev jag.


Ja gissa om jag blev glad igår när jag blev taggad i ett Facebookinlägg,det var en gammal arbetskamrat från slutet av -70 talet..Snabbare än tanken (om det går) så var jag tillbaka till Fotoklubben jag var med och startade på Gevaliarosteriet, som då ägdes av General Food,därav namnet på klubben.Vet inte hur många av kamraterna som jag lärde konsten att framkalla film och sedan jobba med förstoringsapparaten,många fina bilder kom fram under den tiden..Riktar ett stort tavk till Chicki som genom sitt inlägg fick mig tillbaka till den tiden.

När jag kollade i mitt bildarkiv,så fann jag vad jag vill minnas mitt förslag på klubbnamn.GF-Fotarna.Tror även att den kamera jag ritat är den kamera som Chicki nämner i sitt inlägg.Jättekul.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Varm om hjärtat,blev jag.”

  1. Vad roligt, fb är riktigt bra om man vill hitta gamla vänner.

    Öl använder man till sjömansbiff om jag inte minns fel, så finns det ju något som heter porterstek.

    Ha en fin dag,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s