Kollade i bildarkivet.


Där fanns en hel hoper av bilder som jag totalt glömt att jag hade,även en del jag minns mycket väl.Den här bilden nedan,bandvävning,det blev ett band till min gitarr.Det som var svårast var nog att trä alla trådar rätt i korten.

Här nedan är det ett annat kul pyssel,jag stickar en tomte till julen 1985,vet ej vart den tog vägen sedan efter julen,har ingen minnesbild kvar.

Men denna lilla klänning minns jag mycket väl,tror det var 1983 som jag stickade den till min syster ysters dotter Louise.

Jag ska fortsätta att gräva i mitt bildarkiv,så kanske det kommer fler bilder på vad gubben har pysslat med,då lite närmare i tiden..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

7 reaktioner till “Kollade i bildarkivet.”

 1. Men har du stickat den klänningen?? Nu blev jag verkligen imponerad, du har många strängar på din lyra, som man brukar säga. Och banden till gitarren, där gällde det att hålla isär sakerne, vilket trassel det skulle bli om jag fick tag på det där, haha.
  Mor hade stående biljetter på Uppsala-Gävle stadsteater så jag är uppvuxen med det och försöker komma iväg nu när det är någon uppsättning som lockar. Det blir lite si och så med valen av pjäs emellanåt, men denna var fantastisk.
  Önskar dej en fin söndag,
  kram

 2. Du kan STICKA??? Beundransvärt!
  Det var nåt vi skulle lära oss i flickslöjden – sockor och vantar.
  Dom där fyra stickorna spretade åt alla håll, och så tappade
  man maskor, som skulle plockas opp igen. Jag avskydde slöjd;
  ville vara med i träslöjden, menm si, flickor fick inte det.
  Vi skulle virka också – det gick bättre, för det behövdes bara EN krok.

  4 plusgrader och duggregn igen. Blah!

  1. Mamma var duktig sömmerska hon lärde mig sy,sticka och virka,så jag har nog fått allt från henne..Här har det varit en grådag idag,lite duggregn på fm,,+3,6 just nu kl 15..Ha´e Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: