Kollade i Bildarkivet


Där fanns en hel hoper av bilder som jag totalt glömt att jag hade,även en del jag minns mycket väl.Jag har nog alltid gillat att ha något i händerna,skapa något..Hittade en del som jag pysslat med i närtid.

Paracordarmband har jag nu knutit mer än 200 st sedan 2017.Riktigt kul.

Det har även blivit några halsband med olika utseende.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Kollade i Bildarkivet”

  1. Men aj på ditt knä 😦 inte kul.
    Om jag minns rätt så var denna soffgrupp i brunt-vitt-orange, har för mej att väggen här bakom var i brunt och den i köket var orange, skåpluckorna var också orange, det var tydligen 70-talets färger.
    Vila knät nu,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: