Tog en tur ner till Slätten (2)


Detta blev den 2:a vändan ner till slätten,28 feb var jag ner senast,då såg jag ett antal sångsvanar,grågäss och kanadagäss..Idag när jag kom dit så fick jag först se ett antal Rådjur ca 15 st,sedan ett antal Sångsvanar,Grågäss,Kanadagäss och några Tranor räknade till 6 st.fick några bilder.När jag körde därifrån fick jag på håll se ett ganska stort antal flygande fåglar,som kom emot mig,det var säkert ett 50 tal Tofsvipor.Vilket för mig betyder att våren är i antågande.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Tog en tur ner till Slätten (2)”

  1. åhhh, tofsvipor är favoriter, de kan låta ganska mycket när de varnar eller jagar bort nån ovälkommen gäst,
    förra året såg jag ett gäng som jagade bort, vad jag tror var kungsörnen, den var jättestor och seglade oberörd över pölen, med dessa tofsvipor efter sej.
    Häftigt,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: