Ölprovning i Uppsala.


Ofta när jag kommer ner till sonen i Uppsala så har han inhandlat några öl,som han tror att jag inte smakat tidigare,han lyckas nästan alltid.Idag har jag provat två helt olika en ljus och en mörk.Börjar med den ljusa..

Min gom sa,,inte så tokigt ganska frisk smak,men ingen öl man dricker många av.

Den mörka Stouten produceras lokalt i Knivsta som ligger mellan Uppsala och Stockholm..Var lite skeptisk när jag läste på flaskan,,”Kaffe” i öl,kan det vara möjligt..Svaret måste bli,,Jo men visst det gick alldeles utmärkt.Smakade faktiskt riktigt bra..Måste Googla….

”SVERIGES BÄSTA FLASKÖL OAVSETT KATEGORI”

Överraskande god..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Ölprovning i Uppsala.”

  1. En rolig tradition som jag också har sen flera år tillbaka, brukar ta med några nya öl när jag åker till syrran och stugan. Det får väl bli tvärtom nu när det blir hon som kommer till mej, hihi

    Den där kaffeölen skulle jag nog få ner ganska lätt:)
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s