Första besöket på en Paintboll arena.


Följde med sonen och Loke på fm,det var vuxenlek på gång,lite överraskad blev jag när jag såg så många barn som var med.Alla jag pratade med tyckte att det var skitkul,,även att det ibland gjorde riktigt ont när man blev träffad.Deltagarna delades in i lag,ett rött och ett blått,sonen och Loke tillhörde det blåa laget.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Första besöket på en Paintboll arena.”

  1. Skulle nog jag ha gillat vid en viss ålder.
    Mitt ök-smeknamn som tonåring var Krutis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: