God Fläskfilé i ugn.


Nästan så jag tror jag kan äta alla dar i veckan..Lättlagat och jättegott,jag hade ris som tillbehör och lite grönt.i glaset en god röd italienare ”Il Conté”.Nästan tjänstefel att inte prova denna rätt.Jag har gjort den tidigare med fläskytterfil har även testat med kycklingfilé,det går lika bra med dessa råvaror.Kolla receptet nedan,,glömde skriva i salt & peppar lade på lite timjan också.

Jag hade musik i örat medan jag käkade,ett äkta par från Irland..”I Will Stand By You”- Thomas Maguire & Fhiona Ennis

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: