Eskön först,,, Lunch sedan.


Fösta aktiviteten bortsett från bloggandet,idag det blev melodikrysset,lite knepigt denna gång,hade lite problem med 10 lod,men vid snabbgenomgången klack det till,filmmusik ”Love Story”,,där satt det..

Därefter tog jag en tur till Eskön,där är det full fart på byggandet snart är ett nytt sovrum och en toa klar,,kommer att bli bra.Blev en utefika innan jag körde hemåt.

När jag kom hem så gjorde jag en Hönöpizza igen,den förra blev ju jättegod,nu blev det tomatsås,skinka,chilioliver,kapris,tomat,rivost och på topp oregano..Blev riktigt smarrigt även denna gång.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Eskön först,,, Lunch sedan.”

  1. Det där såg verkligen smarrigt ut! Hmm… Undrar om jag inte har sett hönökaka i frysdiskarna på Scandigo på andra sidan gatan? Brukar köpa mjukt (och hårt) tunnbröd där 🙂

  2. Hönöpizza – låter och ser hur gott ut som helst! Jag som nästan är uppvuxen med hönökaka har aldrig gjort pizza på den. Äter den helst lite nybakad, ljummen, med en god ost på ! Mums!
    Klart du knäcker melodikrysset! 😉 KRam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s