Lördag 16/10 Eskön & Mat.


Det blev en tur till Eskön på förmiddagen,det börjar arta sig nu med ombyggningen,är inne i slutfasen,lite listning kvarstår.Blir jäkligt fint.

På hemvägen stannade jag till vid ”Glasbanken” jag hade fått tips i Expressen som jag läste i morse,man hade testat lite Budgetviner och bäst i test blev det Portugisiska DAO 2019..Så det tänkte jag prova till min Höstgryta idag.

Ja precis som det står där,,Gott till en gräddig gryta med ris,,det skriver jag under på..Vill absolut påstå att detta vin smakade bra till min gryta,Prisvärt.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Lördag 16/10 Eskön & Mat.”

 1. Finn, Bengt Sändh och Staffan Atterhall spelade ihop, de gav ut Visor i trotsåldern, den finns nog kvar hos äldste sonen. En av låtarna ”Myran” har jag speciellt minne av, den brukade jag sjunga för mina hästar när de var stressade. Finns på Youtube
  Kram

 2. Men å så fint det blir, duktig snickare och inredare där minsann.
  Dao har jag druckit, men det var nog några år sedan. Det finns ju så många goda viner att testa så man blir helt snurrig (utan att ens behöva dricka det) i kväll har jag öppnat vinet som jag fick förra vintern som tack för snöskottning, Allesverloren, gott till min svamppasta.
  Finn såg jag sist på Backa Loge men det måste vara 7- 8 år sen.
  Jag försöker minnas vilket hus han bodde i här i Byxelkrok på somrarna, men det har byggts så mycket där uppe så jag hittar det inte.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: