Undrar vad som skiljer,förutom Priset.


Man hör ju att Näthandeln ökar,men det gäller att se upp vad man betalar för..Här kommer 3 exempel på exakt samma grej.En Hårtrimmer,,den till vänster har ett listpris 1000:- men nedsatt till 309:-..Den till höger har ett listpris 458:- men nedsatt till 229:-..Undrar vad som skiljer på dom.

Jag köpte en som ser exakt likadan ut för ett år sedan,då betalade jag 79,02:- +Post Nords avgift som då var 77:- totpris 156,02:-.Den fungerar helt perfekt.Jag kan inte se något som motiverar de olika prisen,,Kan du????

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Undrar vad som skiljer,förutom Priset.”

  1. Det är en djungel, jag brukar kolla price runner, köper sällan något utanför Sverige, kanske är fegt, men vill kunna skicka tillbaka utan krångel om det blir fel.
    Nu blir det strandpronenad för mej.
    Ha en fin dag
    Kram

  2. Alla tre ser ut som från samma tillverkare. Där gjorde du ett fynd.
    Det går ju lättare att handla genom nätet, men kläder ……. har man Storlek M på en kappa t.ex. kan vara XL hos nästa Men det jag gjorde då jag skulle köpa vinterkängor fungerade. Sökte igenom skor på nätet och hittade ett par som jag gillade. Tittade efter butik och dessa kängor såldes i butik. Gick dit, provade och köpte 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: