Jag äter,,sonen Flyger.


Ja precis så var det för en stund sedan,jag åt en god makaronröra med lite drag i..En köttfärssås och 8 minuters makaroner,lite tomat och inlagd gurka på topp. Smakade riktigt bra..I glaset denna gång,mjölk,jo faktiskt det var mjölk..

Mina tankar hade jag uppe i Luleå,detta beroende på att sonen,efter en jobbdag uppe i Luleå,,kl 17:15 lyfte från Luleå flygplats med kurs mot Arlanda.Kul att följa resan på Flightradar.Ska landa på Arlanda kl 18:20..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Jag äter,,sonen Flyger.”

  1. Tekniken fortsätter bråka med mej men nu gästspelar jag här.
    Mjölk passar till makaroner, men det är inget för mej, den enda mjölken jag dricker är i kaffet.
    Joakim åker en del i jobbet, kul att följa planet.
    Ha en fin kväll
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: