Lite av varje på tallriken idag.


Kollade i skåpen vad mitt skafferi kunde bjuda på idag,där fanns en liten bit fläskytterfilé,,en sötpotatis,,1 frp kikärtor,,några champinjoner,,några oliver,,en burk creme fraice,,1 frp Knorr´s salladskrydda ört,en bit fetaost,,tomat och romansallad.Kan detta bli något..Började med sötpotatisen skalade och skar ner i mindre bitar,ner i en form tillsammans med kikärtorna,lite salt,olivolja och timjan,in i ugnen 200* i ca 20 min.Rörde ihop såsen,lite vinäger och soya..Fräste på svampen,skar tomaterna och salladen, blandade i oliverna,svampen och fetan..Stekte på köttet..På tallriken såg det riktigt gott ut och det smakade alldeles utmärkt.En lyckad skåprensning.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Lite av varje på tallriken idag.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: