Dagens mat,både + & –


Börjar med det som är minus,,Körde rätten i ugnen 200* i 20 min,såg väldigt bra ut när jag tog ut formen ur ugnen,allt var perfekt utom kycklingen,den var inte klar,J–lar..Jag plockade ur kycklingen och körde det i ytterligare 15 min.Tillbehören,såsen,svampen,baconet,paprikan och såsen var perfekt. Kokade lite äggnudlar,går ju snabbt bara 5 min..På tallriken romansallad och minitomat.Efter de extra 15 min i ugnen var kycklingen klar.Drycken blev en Tjeck Breznak

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Dagens mat,både + & –”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s