Förbereder dagens middag.


Jag har kryddat och brynt på en kycklingbröstfilé,fräst lite bacon och lite champinjoner i varsin stekpanna,skar ner en halv gul paprika som får samsas med svampen,har även rört ihop en sås med creme fraice lite matgrädde, örtkryddor och en 1/2 tsk sambal,lite chiliflakes fick gå med i såsen.Har en liten bit mozzarella som jag tror ska få gå med i ugnen när jag monterar ihop rätten.

Medans jag väntar på att klockan ska bli middagsdags så är jag ute på tuben..Och tror ni inte att jag hittade ett guldkorn..Fyra systrar från Filipinerna,med helt fantastiska röster,som sjunger en kanonlåt.Hallelujah.Tjejerna Almira 32 år,Irene 29 år,Mylene 27 år,Celina 23 år. Dom började som grupp 2001,har haft olika namn,men nu är det ”4 th Impact”

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Förbereder dagens middag.”

  1. Den tillhör mina favoriter, så vacker. Det finns ett klipp med mitt äldsta barnbarn och en kompis sjunger denna.
    Ska se om jag hittar det.
    God och vällagad mat!
    Ha en fin dag,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s