Är man Kreativ,kanske!


Rotar runt i mitt stora bildarkiv,där finns en hel del som lämnat minnesluckor men som vid påseende genast väcks till liv igen..Minns mycket väl när jag sydde några Strykjärnskepsar (Ballongkeps),tidigt -70 tal..Liksom 2009 när jag sålde huset och flyttade till lägenhet,sydde då randiga gardiner till köket,klädde stolarna med samma tyg..2014 var det dags att fixa till lite ljusare gardiner.. Eftersom jag och klädesstorlekarna inte har samma tabell att gå efter så är jag alltid tvungen att kapa en del på byxlängden..Senast 2018..Brukar gå bra,vi är rätt bra kompisar symaskinen och jag..

Ser när jag kollar på dessa bilder att den rosa lampan över bordet inte överlevt,, den blev 2015 ersatt med en egen variant av två vita lampor sammankopplade. Det blev riktigt bra,vill minnas att den hette Melodi från Ikea.

Gott Nytt År Från Los Luzeros de Rioverde.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Är man Kreativ,kanske!”

  1. Ja, nog är du kreativ alltid!

    Jag tjatade till mig att få ta med min symaskin när vi flyttade till Spanien – det var rätt dåligt om utrymme i bilen. Den fick komma med, och den har sytt en (EN!) söm på snart 14 år… Oj vilken TUR att den fick följa! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s