Har en liten kompis nu..


Eftersom hela min lilla familj vistas på annat håll i världen,Barnen på Sri Lanka,sonen i Japan,så är jag nu fodervärd till lilla Bolt,en dvärghamster.

Han kom i lördags,hade med sig hela sitt bohag,så han känner sig nog som hemma tror jag.

Han hade stannat till på vägen hit och inhandlat varsin pizza,så långt var allt på topp.Vi käkade en god pizza. Det blev ett jädrans åkande för sonen,varför kommer här nedan.han fick låna mina nycklar med taggen som öppnar ytterdörrens kodlås.

Som alltid när vi är ute på vägarna så ringde sonen när han kommit hem till Uppsala.Oki bra,,men nu kom överraskningen,han sa jag kommer upp igen,va säger du,varför.Jo jag har dina nycklar fortfarande i fickan,men va f-n,det blir 20 mil extra,jag hade inte en tanke på nycklarna,inte jag heller.Skit också.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Har en liten kompis nu..”

  1. Men nej…som det kan bli, jobbigt!
    Sicken söt liten inhysning du fått.

    Ja, jag är så in i bomben trött på den här j-a kroppen, kan man inte få byta? Men jag borde inte gnälla, det är ju inte såååå ofta jag har det så här.
    Ha en fin kväll
    Kram

  2. Samma sak hände för mej när jag hade Helenas nycklar med mej hem i fickan , och det var ända från Nyköping kan du tro. Så då var det inte tal om att vänd tillbaks utan då fick det bli att skicka tillbaka dom med posten😅🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s