Mat o Flyg.


Dagens mat blev ett riktigt hopkok,men ändå riktigt gott.På bänken hade jag lagtfram,köttfärs,bacon,lök,champinjoner,tomatpuré,salt/peppar,soya,chiliflakes, krossade tomater chilikryddade och färsk pasta.Skar ner löken som jag stekte på tillsammans med svampen,skar ner baconet i mindre bitar som jag fräste på tillsammans med köttfärsen,när det var klart slog jag tillbaka lök/svampen i stekpannan,tillförde 1 dl vatten ca 2 msk tomatpuré,1 dl matgrädde och de krossade tomaterna (2,5dl),smakade av,salt och peppar behövdes,även lite chiliflakes.Lite maizena för att få en fastare röra.Kokade pastan.På tallriken lite isbergs och på topp lite peccorinoost.Smakade bra.I glaset hade jag en av mina favoriter,den Australienska Gentlemannen.

Kollade på Flightradar,såg att sonen befann sig 11 km uppe i luften,han kunde om han kikade ut se Örebro där nere på marken.Men det dröjer en dryg timme innan han landar i Frankfurt,för att byta till en ny flight till Arlanda,landar där 23:40.Ska slå en pling när han har landat i frankfurt.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Mat o Flyg.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s