Många Sorter finns det!


Nu snackar jag Whisky eller Whiskey som denna dryck heter beroende var den kommer ifrån.Jag är väl ingen whiskykännare egentligen,vet bara vad jag tycker om olika sorter.Här kommer 2 olika som ligger högt på min topplista.Jag tycker mest om Irländsk whiskey,har testat en del genom åren,men tidigt -90 tal fick jag en present av en tysk kamrat som hade köpt en flaska Tullamore DEW. Denna whiskey har sedan dess varit min favorit,kan nog inte beskriva varför men den var den godaste jag smakat då och jag tycker nog att den är så än idag.Old Pulterney är en 12 åring från Skottland,denna flaska tror jag är den som det tog längst tid att tömma,det kan bli kanske 2 x 4 cl en whiskykväll. Kommer fler omdömen framöver,med både toppar och dalar.Detta är ingen Whiskeyreklam utan bara vad jag tycker om olika sorter

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Många Sorter finns det!”

  1. Tänkte nog att den Japanska skulle vara lite vass…
    Inte för att jag är någon whiskey-människa men jag har smakat ett par, bl.a Tullamore, men de jag gillar är Theeling, Monkey Shoulder och Jameson, men helst dricker jag whiskey i Irish coffe och då blir det självklart Jameson.
    Hoppas du slipper denna eländiga sjuka snart
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s