Goäta upphöjt med 5*


Gissa om gubben är proppmätt efter dagens goäta,en rätt som jag gjort många gånger nu i tre olika varianter.Första gången med potatismos,sedan några gånger med kokt skivad potatis,men de senaste gångerna med färdigköpt potatisgratäng,denna variant slår ut de tidigare med hästlängder..Vilken är rätten,jo ”Isterbandlåda” så in i h-vete gott,och enkelt.Jag hade 4 isterband denna gång.Rödbetor och en liten sallad på sidan i glaset en tysk Weissbier Kaiserdom..Så nu när jag ätit mig mätt så blir det 3 matlådor att njuta av om någon /några dagar..

Befinner mig nu,nästan i matkoma,mår som en kung,plan för helgen!!

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Goäta upphöjt med 5*”

  1. Dina lådor kan varieras en hel del. Så mycket bra planer du har för helgen 😉

    Jag klarar inte ens lukten av rökig Whiskey, Janne drack en flaska Laphroaig/vecka under en period, den är snäppet värre än Lagavulin, det räckte med att öppna dörren när jag kom hem så visste jag vad som väntade, urrrk

    Ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s