Vegetariskt idag.


Att zuccini och Aubergine är grönsaker som tål stekning kände jag till,därför blev det basen i dagens mat.En gul lök och en paprika fick vara med.Skar ner allt i mindre bitar,fräste löken,när den var mjuk lade jag i resten av det gröna,lät det puttra i ca 5 min.Slog sedan på en burk krossade tomater och 2 dl vatten,även honungen gick i,sedan lät jag allt småkoka i ca 20 min.Lade sedan över i en form,skar skivor av ostarna (Halloumi och Mozzarella) som jag lade på topp.In i ugnen 225* i ungefär 10 min,satte sedan ugnen på grill och lät formen stå till osten fick fin yta..Inte så tokigt faktiskt,krävdes dock lite extra salt/pepp på tallriken..Blev till ett par lådor för intag senare i veckan.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Vegetariskt idag.”

  1. Det är gott med vegetariskt emellanåt, och det är ju inte så svårt att göra denna rätten till icke-vegetarisk om man känner för det, att ha den som tillbehör.
    Jo det känns bättre inombords då man bett om ursäkt, men det händer ibland att jag gör det i onödan, då jag tydligen kan vara för självkritisk vissa gånger, haha
    ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s