Blev gott idag å.


Hade klart för mig vad som skulle stå på middagsbordet redan tidigt i morse.Kollade att jag hade det som behövdes i skåpet,oki inget saknades.När det blev dags så putsade jag filén,skar ner de övriga tillbehören grovt..Kryddade köttet bankade ut bitarna lite,stekte på till fin färg.Fräste på det övriga i en panna,efter några minuter,slog på grädde creme fraice,sambalen och majsen.Sedan fick allt koka ihop 8-10 min på låg värme.På tallriken lite isbergs,tomat och pommes.Smakade bra,blev ett par lådor till senare goäta.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Blev gott idag å.”

  1. Det går fort nu, jag blev förvånad när det inte var mörkt när jag skulle iväg 16.30, det skymde men mörkt var det inte 🙂
    Jo tråkigheterna är inga minnen jag vill ska ta plats i banken.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s