Många Sorter finns det!


Som sagt,detta är ingen reklam för alkoholhaltiga drycker,utan ett försök att ranordna ett antal Whiskey sorter jag smakat genom åren.Mitt första minne av Vhiskey är från 1962,min syster Gun´s bröllopp,jag var 19 år hade köpt en liten 1/4 butelj minns inte namnet,men att det inte var någon höjdare kommer jag ihåg..Det har blivit några fler sorter som jag smakat sedan dess.Nu är det några Amerikanska Whiskey sorter,jag har aldrig varit speciellt förtjust i deras whiskey,därav det låga betyget,ser att Jack Daniel´s saknar betyg,kanske 4 stjärnor skulle passa där..Har även med en Mackmyra Whisky..Jag var på en visning på destilleriet för något år sedan,smakade då deras Brukswhisky,ingen höjdare i min mun,men dock snäppet godare än de från Amerikat.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Många Sorter finns det!”

  1. Tänker alltid på min barndom när jag ser Mackmyra Whiskey, vi bodde precis vid sulfatfabriken som senare blev whiskydestilleri. Du vet säkert var det ligger. Huset vi bodde i är rivet sen många år, men det var disponentsvillan som tillhörde Mackmyra bruk. Herrgården ligger nog kvar.
    Ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s