Jag och kameran åkte till älven.


Det finns en plats nere vid Dalälvens ena utlopp som jag ofta besöker,älven har ju två utlopp till Bottenviken.Jag har märkt ut på kartbilden nedan var jag befann mig för någon timme sedan.

Denna gång hade jag med mig Panasonicen kameran med en rejäl zoom.. Strålande fint väder Tog en bild rakt ut mot havet,,zoomade in lite,tog en till bild,,zoomade in lite till,såg ett antal ljusa prickar i strandkanten på Kläckgrund,,zoomade in max såg då ett antal Svanar och några Canadagäss.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Jag och kameran åkte till älven.”

 1. Kul att se kartan. Har aldrig tänkt på utloppet av ”älva”.
  Hade inte Skutskär ett bra fotbollslag en gång i tiden (40-talet)?
  3C här på tidiga Valentine`s Day.
  Kamera – jag har ingen nu för tiden.

 2. Åhh vad fint de ligger där och myser i solen.
  Jaha, då är det nog Brämsand jag minns stranden på, men vet med bestämdhet att jag varit på Rullsand också, med syrran och hennes dåvarande kille, men var så länge sedan så jag blandar nog ihop det. Sen är jag ju bortskämd med den sammetslena sanden på Öland också;)
  Sofia, är det hon med flätor som grät igår? Hon är rolig med sin självsäkerhet, kaxar sej mot Marcus och han bara tittar på henne… ja, henne gillar jag också, Tatyana har jag hållit på nästan från början.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s