Rök,,Fogerty,,Mat,,Recept.


Börjar med Röken,,jag har ju skrivit om rökning i den lilla ABU röken jag fick av sonen för en tid sedan,har ju rökt Lax,Ytterfilé och Fläskfilé med gott resultat.Nackdelen med den lilla röklådan är att det måste vara ganska tunna bitar som ska rökas..Så för en dryg vecka sedan Hittade jag på nätet en återförsäljare Sportfiskeprylar.se som sålde den större ABU Röken till ett bra pris,beställde en på direkten.Nu har den anlänt,men ännu inte provad.

I ugnen har jag dagens middag på gång,har totat ihop en variant av en tidigare rätt..Medan den går färdig så är jag ute på Tuben och lyssnar på musik.Hittade en skön låt med John Fogerty där han spelar och sjunger tillsammans med sina två söner Tyler, Shane, och dotter Kelsey..

Det blev en jäkligt god anrättning,jag skrev ner receptet som till 3 port,måste tillägga 3 port,lite drygt..Vilket betyder att jag har 2 rejäla lådor till sedan.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Rök,,Fogerty,,Mat,,Recept.”

  1. Nu vet jag ju inte vem som är vem, men sonen i blå tröja liknar John som han såg ut på den tiden jag minns honom ifrån.
    Halloumi är ju godis, lådan ser riktigt gottig ut.
    Så du ska blir storrökare nu?
    Ha en fin kväll,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: