Musik med Sparx.


Ute skiner solen graderna kyliga -13,men jag sitter inne och ser ut på det solbelysta vinterlandskapet,där snöröjning pågår efter det senaste dygnets ymniga snöande..Jag har mina hörlurar på,bläddrar runt lite på You Tube,har fastnat på en melodi med en mycket musikalisk familj ”Sanches” med Pappa Tiny sonen Lorenzo och döttrarna Veronica-Kristyna-Rosamaria-Carolina som vi känner som gruppen Sparx.även Carolinas son Santiago medverkar. I en fin medryckande melodi.Tur att dagens teknik finns som gör det möjligt att i dessa Coronatider,trots att familjen finns på olika platser kan musisera tillsammans.Klicka på bilden och lyssna på.”Que Debo Hacer”

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Musik med Sparx.”

 1. Härligt spanskt. Det sprider lite värme till oss frusna nordbor!
  Tekniken är fantastisk. Jag lyssnade på Tom och några till när dom spelade Rosanna . Jag vet inte vilket som är bäst. Originalet eller TOTO!
  Kram

 2. Dessa känner jag igen, du har låtit oss lyssna på de tidigare, idag kunde jag inte lyssna.
  På min radio spelades Miss You Miss Belinda med Refreshments, så jag fick ljuv musik i öronen ändå.
  Så kallt ni har, men med tanke på blåsten har vi nog ungefär lika kallt, men ingen sol här.
  Ha en fin fortsättning på dagen,
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: