Kajsa Varg myntade orden..


Man tager vad man haver..Och det var precis vad jag gjorde idag..Ur skåpet tog jag fram,6 st kycklinginnerfiléer,1 röd paprika,ca 100 gr soltorkade tomater i olja,en liten burk skivade champinjoner,2,5 dl mellangrädde,salt o peppar,ca 1 tsk curry,lite drygt 2 hg pasta Tortiglioni..Satte fart på pastakoket,strimlade kycklingen och de avrunna tomaterna,skar ner paprikan i mindre bitar.Stekte på filén med lite salt och svartpeppar,ner med tomaterna,paprikan och svampen,som fick småputtra en stund,slog på grädden och curryn,sedan fick det puttra på någon minut,,lite maizena för att få det lite krämigt..När pastan var kokt lade jag pastan i botten på en form,slog på kycklingröran toppade med lite riven gratängost.sedan in i ugnen 200* i ca 20 min..Smakade riktigt bra,med lite grönt och ett glas med den australiske gentlemannen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Kajsa Varg myntade orden..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: